Det får du i SRKS

Først og fremmest får du en fantastisk klub, hvor der er en rigtig god stemning. Sportsrideklubben Skovly er med ca. 150 medlemmer en klub af en god størrelse og bestemt en af de hyggeligste med godt sammenhold.

Du får undervisning i dressur og spring fra helt nybegynder til nationalt niveau som enten holdundervisning og/eller enetimer.

I Sportsrideklubben Skovly tilrettelægges undervisningen og træningen efter ekvipagens niveau, så du eller dit barn får det optimale ud af undervisningen. Vores elevskole består af 7 elevskoleheste, hvor der er mulighed for at få halvparter.

Dressurundervisningen varetages blandt andet af Pernille Milo Thomsen. Vi har træning af dressurryttere fra nybegynder op til middelsvært niveau. Det er en stor prioritet at sikre medlemmerne et højt udviklingsniveau, hvorfor du har mulighed for at søge om anvendelse af ekstern underviser såfremt dit behov ikke kan dækkes i klubben.

Vi har et lækkert ridecenter med plads til 48 heste, 2 ridehaller med fiberbund, 2 udendørs baner med fiberbund. Du kan bruge skridtbånd, vaskeplads, aflåst sadelrum og opvarmet rytterstue.

Klubben afholder mange stævner i såvel dressur som springning - på alle niveauer, dvs. elev-, klub- og distriktsstævner, herudover afholder vi forskellige foredrag, clinics og kurser for vores medlemmer. Desuden har flere foreninger afholdt deres arrangementer i Sportsrideklubben Skovly.

Sportsrideklubben Skovly er medlem af Dansk Rideforbund, et specialforbund under Danmarks Idræts Forbund.

Vi glæder os til at se dig!

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram