Elevskolen i Sportsrideklubben Skovly

Dit barn skal have en tryg og god start på rideskolelivet. Derfor har vi pålidelige ponyer i flere størrelser, så vi finder en hest, der passer netop til dig eller dit barn.

Få 1 prøvetime gratis
Du får en gratis prøvetimer, for at se om ridning er noget for dig. Du får vejledning for at finde et hold der passer til dig. Vi tilbyder undervisning i små hold af fire ryttere, hvilket giver fuldt fokus på de enkelte elever, og meget individualiseret undervisning.

Elevhold
Liste over hold findes her

Få en god ridetime
Vi forventer, at du overholder disse enkle regler og så lover vi, at du får en rigtig god ridetime:

Du møder så tidligt at hesten er sadlet op og klar (ca. 5-10 min.) så undervisningen kan begynde på det anviste tidspunkt. Du viser hensyn overfor de øvrige heste og ryttere på holdet. Du har 1 måneds opsigelse. Dvs. hvis du har tænkt dig at stoppe med at ride undervisning d. 1/5 skal det meddeles til din underviser inden 1/4. Alle skal ride med godkendt ridehjelm og godkendt fodtøj.

Efter din prøvetime skal du tilmelde dig på klubmodul, hvor du betaler kontingent og betaler for holdet. Kvitteringen for din indmeldelse skal medbringes til din næste undervisningstime, hvis du skal deltage i undervisningen.

Kontaktinfo her (link til kontaktinfo indsættes)

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle